Installation og log ind

Chrome

TxtAnalyser kan installeres på to måder:

Det kan automatisk rulles ud via Chrome Management-modulet, eller det kan installeres via Chrome Web Store.

Når det er installeret, logger du ind med dit UNI-login eller med dit Wizkids-login.

iPad

Programmet installeres fra App Store. Når det er installeret, logger du ind med dit UNI-login eller med dit Wizkids-login.

Adgang til programmer fra kontosiden

Du kan finde installationslink til både Chrome- og iPad-versionerne fra din kontoside, når du logger ind på ta.wizkids.dk.