Få det bedste ud af
Google Workspace for Education

Premier Partner, der flytter din skole i skyen

Få det bedste ud af G Suite for Education

Premier Partner, der flytter din skole i skyen

Mere Google Workspace, mindre administration

EduLife blev skabt for, at du nemt kan flytte din skole i skyen ved at synkronisere dine MIS/AD-data med dit Google Workspace for Education-domæne.

Slip for de tekniske bekymringer!

Som den største Google Premier Partner i Norden er vi i løbende dialog med Google om kommende opdateringer, udviklingsplaner, API-adgange m.m., som vi tilpasser til de danske skolekrav.

Hvad siger vores brugere?

It-drift, der er overskuelig

EduLife bruger dit admin-system til at skabe en komplet infrastruktur til oprettelse og vedligeholdelse af fx grupper, distributionslister, classrooms, automatisk brugere m.m.

Fleksibel, sikkert og overholder GDPR

Med EduLife kan Google Workspace tilpasses efter dine skolekrav og sikre, at persondataforordningen (GDPR) bliver fuldt overholdt. Vi er nemlig ISAE 3000-certificeret.

Udfold det digitale læringspotentiale

EduLife sørger for det tidskrævende driftsarbejde, så mere tid kan bruges på at udfolde de digitale læringsmuligheder i undervisningen.

Når Google Workspace omfavnes af alle

Vores Certified Google-eksperter tilbyder træning til IT-admins og undervisere i fx admin-konsol, Google Workspace for Education og Google Educator Level 1 og 2. Vi tilbyder ligeledes kundesupport i Google Workspace, hvis eventuelle udfordringer skulle opstå.

Få opdateringer og nyheder, så du er med hele vejen!