Få det bedste ud af
G Suite for Education

Premier Partner, der flytter din skole i skyen

Få det bedste ud af G Suite for Education

Premier Partner, der flytter din skole i skyen

Mere G Suite, mindre administration

EduLife blev skabt for, at du nemt kan flytte din skole i skyen ved at synkronisere dine MIS/AD-data med dit G Suite for Education-domæne.

Slip for de tekniske bekymringer!

Som den største Google Premier Partner i Norden er vi i løbende dialog med Google om kommende opdateringer, udviklingsplaner, API-adgange m.m., som vi tilpasser til de danske skolekrav.

Hvad siger vores brugere?

It-drift, der er overskuelig

EduLife bruger dit admin-system til at skabe en komplet infrastruktur til oprettelse og vedligeholdelse af fx grupper, distributionslister, classrooms, automatisk brugere m.m.

Fleksibel, sikkert og overholder GDPR

Med EduLife kan G Suite tilpasses efter dine skolekrav og sikre, at persondataforordningen (GDPR) bliver fuldt overholdt. Vi er nemlig ISAE 3000-certificeret.

Udfold det digitale læringspotentiale

EduLife sørger for det tidskrævende driftsarbejde, så mere tid kan bruges på at udfolde de digitale læringsmuligheder i undervisningen.

Når G Suite omfavnes af alle

Vores Certified Google-eksperter tilbyder træning til IT-admins og undervisere i fx admin-konsol, G Suite for Education og Google Educator Level 1 og 2. Vi tilbyder ligeledes kundesupport i G Suite, hvis eventuelle udfordringer skulle opstå.

Få opdateringer og nyheder, så du er med hele vejen!