TxtAnalyser til iPad

TxtAnalyser fungerer på samme måde på iPad som i Chrome browseren. Når du har installeret TxtAnalyser-appen, kan du logge ind med dit Uni-login eller med dit Wizkids-login.

Herefter vil de indstillinger som du har foretaget enten via kontosiden på ta.wizkids.dk eller via Chrome browseren synkronisere og være de samme i TxtAnalyser på iPad. Appen kræver en aktiv internetforbindelse for at kunne logge og identificere fejl samt for at kunne tilgå dine indstillinger.

1. Visning på iPad

Når du er logget ind i TxtAnalyser, finder og viser TxtAnalyser fejl og korrektioner i højre sidebjælke. Den højre sidebjælke kommer automatisk frem når du har din iPad i landskabsindstilling, og hvis du vender den i portrætindstilling, så kan du trække fra højre mod midten for at få sidebjælken frem.

2. Filhåndtering på iPad

Appen består af ét tekstfelt og to sidebjælker. Den er designet til at få rettet sin tekst, og derfor kan man skrive sin tekst ind eller indsætte en tekst fra udklipsholderen. Herefter bliver teksten rettet iht. de grammatiske kategorier som er aktive for brugeren.

Når din tekst er rettet, kan du via Del-funktionen, som tilgås ved at åbne den venstre sidebjælke, dele eller sende din tekst til andre apps – enten som en fil eller som indsat tekst. Eller du kan kopiere din tekst på normal vis og indsætte den i andre apps.

3) Indstillinger på iPad

Du tilgår indstillingerne ved at åbne den venstre sidebjælke. Her har du følgende muligheder:

1. Visningssprog
    Her vælger du det sprog, som TxtAnalyser skal vise menuer, tekstforklaringer m.m. på.

2. Grammatiksprog
    Her vælger du selve det sprog, som skal analyseres.

3. Del
    Del din tekst

4. Profil
    Åbner en browser, så du kan få adgang til din kontoside

5. Hjælp
    Åbner en liste over instruktionsvideoer
  1.  Log ud

Du kan ikke ligesom i Chrome indstille TxtAnalyser direkte fra appen. Hvis du vil indstille kategorier og fejlrapportering, skal du gå til indstillinger og vælge Profil. Herefter åbnes et browservindue hvor du får adgang til din kontoside, og gennem kontosiden kan du foretage de nødvendige indstillinger.

4. Indstilling af kategorier og fejlrapportering

Indstillingsmulighederne for kategorier og fejlrapportering kan justeres fra din kontoside på ta.wizkids.dk. Her kan du under din egen statistik vælge enten Kategorier eller Fejlrapportering.

Når du har valgt nogle andre indstillinger end standardindstillingerne i programmet, vil de være aktive, næste gang du logger ind på TxtAnalyser på iPad.