Ustabilitet i de forskellige Wizkids produkter

Beskrivelse

Vi oplever lige nu problemer med et af vores interne lagrings systemer som gør at I kan opleve nogle udfald i diverse produkter fra Wizkids. Det kan f.eks. være en side der loader langsomt eller en oplæsnings funktion i AppWriter der springer et ord over eller ikke virker.
Hvis I oplever problemer så prøv at genstarte programmet/processen som I er igang med og forsøg igen med det samme, eller senere.

Vi satser meget stærkt på at have det løst idag.

** OBS ** Opdatering d. 06-03-2018

Systemerne bør være stabile igen.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, CAS, Columns (Kolonner), EduLife, EduLife Online, Hyphenation (Orddeling), Math Stories, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt March 4, 2018 23:00
Forventes løst March 5, 2018 16:00