Problemer med UNI-C login (Skiftet adgangskode)

Beskrivelse

Kære alle.

Denne besked vedrører jer, som har problemer med at logge ind på jeres UNI-C / Edulife konto.

Mere præcist så til jer som får at vide jeres adgangskode er blevet ændret.

______

Alle skoler har i Januar fået tilsendt denne mail fra STIL (LINK):

https://mailchi.mp/8eeb159164d1/ndringer-fra-stil?e=faf1fb7fa1

Hvis ikke I har efterlevet dette, så vil I opleve problemer med jeres login.

Der skal I gøre følgende (LINK): https://mailchi.mp/8eeb159164d1/ndringer-fra-stil?e=faf1fb7fa1

Oplever I stadig problemer så henvises i til STIL Support.

** Blot for at understrege – dette er ikke en fejl eller ustabilitet som er opstået af Wizkids.

Produkter EduLife
Status Løst
Fejlmeldt February 4, 2018 23:00
Forventes løst February 8, 2018 23:00