Problem med at tilgå Edulife Portal (UNI-C login boks) + AppWriter login

Beskrivelse

STIL / UNI-C oplever desværre nedbrud på en række af deres services og dette kan resultere i at nogle kunder ikke kan tilgå deres Edulife portal. Vi er i dialog med STIL omkring situationen og de arbejder på den lige nu.

Der kan også forkomme problemer hvis I forsøger at logge ind med UNI-C login på AppWriter.

Vi anbefaler at I forsøger igen senere.

Opdateres.

** AFSLUTTET OG FIKSET **

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, EduLife
Status Løst
Fejlmeldt April 25, 2017 08:00
Forventes løst April 25, 2017 10:00