Googl

Chromebook

Chromebooks er blevet en del af hverdagen for mange mennesker – her er en computer, der kan bruges på farten, tages med i skole og deles med familien. Wizkids er officielle Chrome Resellers, og vi samarbejder tæt med Google omkring levering af Chromebooks samt Chrome Management licenser.

Alle Chromebooks giver en strømlinet computeroplevelse med høj hastighed, indbygget sikkerhed og automatiske opdateringer:

  • Chromebooks starter op på få sekunder, så du skal ikke længere vente på at komme på nettet.
  • Du kan dele din Chromebook – hver bruger kan oprette sin egen profil, så du kan dele din Chromebook uden at bekymre dig om, at andre brugere kan snage i dine ting.
  • Chromebooks leveres med indbyggede, gratis apps, f.eks. Google Docs, Sheets og Slides, som lader dig oprette dokumenter, regneark og præsentationer i realtid, som du samtidig kan dele med andre. Den er også kompatibel med Microsoft Office.
  • Chromebooks foretager automatisk backup af dine data online, beskytter dine vigtige ting, og hver ny Chromebook leveres med 100 GB gratis lagerplads.
  • Chromebooks bliver kun bedre for hver ny softwareopdatering. Og bedst af alt, så har Chromebooks ikke brug for antivirussoftware – virusbeskyttelse er allerede indbygget, og operativsystemet i Chromebooks, Chrome OS, er hurtigt, enkelt og sikkert, og giver dig ikke nogen bekymringer.

 

Central styring af Chromebooks

Chrome Management er specielt udviklet til skole- og uddannelsesbrug. Med en Chrome Management Console kan du fra centralt hold konfigurere enkelte maskiner eller maskiner til en hel organisation på én gang. Du kan tilkøbe Chrome Management licenser hos os. Prisen er EUR 23 eks. moms pr. licens. Udfyld formularen for at bestille licenser.  

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din organisation (skal udfyldes)

Google Apps domæne (skal udfyldes)

EAN/CVR (skal udfyldes)

Antal Chrome Management licenser (skal udfyldes)

 Jeg vil gerne høre mere om Chromebooks - kontakt mig!

Din besked